Geen ketel is te
groot voor NRG Totaal

Verwarming

NRG Totaal is uw specialist als het gaat om het creëren van het juiste verwarmingsklimaat in uw woning, winkel of pand. De temperatuur moet niet alleen prettig en behaaglijk zijn, maar ook makkelijk en snel aan te passen zijn aan het Nederlandse klimaat. 

Of het nu gaat om het installeren van een normaal verwarmingssysteem, een weersafhankelijksysteem of het onderhouden ervan, wij zijn de installateur die het mogelijk maakt. 
U kunt bij ons terecht voor onder andere:
installatie van cv ketels (ook in cascadeopstelling);
installatie van grote ketelhuizen;
installatie van blok- en stadsverwarming;
installatie van luchtverhitters en luchtgordijnen;
installatie van verwarmingselementen en infrarood panelen;
installatie en montage van vloerverwarming;
inspectie en inregelen van alle verwarmingsinstallaties;
service en onderhoud van alle verwarmingsinstallaties, en
een 24/7 storingsdienst

NRG DIENSTEN

Advies
NRG Totaal denkt graag met uw mee en adviseert u waar nodig voor een optimaal resultaat. Een goed en duidelijk advies kan op zowel de korte als lange termijn problemen voorkomen en kosten besparen. 
Onze specialisten schuiven daarom graag bij u aan om de materiaalkeuze, planning en geldende regelgeving te bespreken. 

Wilt u contact met een van onze specialisten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Begeleiding
Elke opdracht die wij uitvoeren nemen wij uiterst serieus. Daarom vinden wij een intensieve begeleiding van onze projecten een must. 
Bij NRG Totaal heeft u de zekerheid dat een van onze projectleiders uw project begeleidt van A tot Z. Communiceren, informeren en evalueren zijn de speerpunten tijdens deze begeleiding. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Contact formulier

Service
NRG Totaal zet graag een extra stap, daarom hebben wij service en onderhoud verheven tot kunst. Na de oplevering van een project zorgen we voor een vlekkeloze opvolging. Onze afdeling service & onderhoud is 24/7 bereikbaar, en onze planning stelt met u een plan op voor zowel klein- als grootschalig onderhoud. Wij ontzorgen en informeren u volledig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Inregelen
van vloerverwarming
is een vak apart

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie