Zonnecollectoren,
dat is nog zo gek nog niet.

Verduurzaming

Verduurzaming is vandaag de dag een veelbesproken onderwerp en steeds meer mensen zijn bezig met warmtepompen, hybride systemen, zonnepanelen, de salderingsregeling en energieneutraal wonen en werken. 

Wat betekenen deze termen voor u en hoe worden deze toegepast in de hedendaagse woningen, panden en winkels? NRG Totaal denkt graag met u mee. 

Verduurzaming een van onze speerpunten, omdat wij belang hechten aan de wereld die wij doorgeven aan onze kinderen en aan de daarop volgende generaties.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:
installatie van zonnepanelen en -collectoren;
installatie van warmtepompen;
installatie van hybride systemen;
installatie van HR cv-ketels;
installatie van elektrische systemen;
installatie van energiezuinige ventilatiesystemen;
het inspecteren en inregelen van bovenstaande systemen;
service en onderhoud van deze systemen, en
een 24/7 storingsdienst

NRG DIENSTEN

Advies
NRG Totaal denkt graag met uw mee en adviseert u waar nodig voor een optimaal resultaat. Een goed en duidelijk advies kan op zowel de korte als lange termijn problemen voorkomen en kosten besparen. 
Onze specialisten schuiven daarom graag bij u aan om de materiaalkeuze, planning en geldende regelgeving te bespreken. 

Wilt u contact met een van onze specialisten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Begeleiding
Elke opdracht die wij uitvoeren nemen wij uiterst serieus. Daarom vinden wij een intensieve begeleiding van onze projecten een must. 
Bij NRG Totaal heeft u de zekerheid dat een van onze projectleiders uw project begeleidt van A tot Z. Communiceren, informeren en evalueren zijn de speerpunten tijdens deze begeleiding. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Contact formulier

Service
NRG Totaal zet graag een extra stap, daarom hebben wij service en onderhoud verheven tot kunst. Na de oplevering van een project zorgen we voor een vlekkeloze opvolging. Onze afdeling service & onderhoud is 24/7 bereikbaar, en onze planning stelt met u een plan op voor zowel klein- als grootschalig onderhoud. Wij ontzorgen en informeren u volledig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Warmtepompen worden
steeds vaker door ons geplaatst.

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2023
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie