Steentje bijdragen

Helaas gebeurt er momenteel heel veel in de wereld; of het nu Corona is, de oorlog in de Oekraïne of grondstoffen die beperkt leverbaar zijn.
Wij merken dit in de voorraden en toeleveringen die niet volgens planning geleverd worden.

Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en groothandels om de gevolgen voor het nieuwe stookseizoen te minimaliseren en er voor te zorgen dat u daar zo min mogelijk last van heeft.

Ook u als opdrachtgever kunt uw steentje bijdragen door uw planning met ons te delen en open te staan voor gelijkwaardige alternatieven.
Mocht u vragen of opmerkingen hebben over dit onderwerp dan staan wij van NRG Totaal uiteraard voor u klaar.


Terug naar home

MEER NIEUWS

Nefit/Bosch verwarmingssysteem

We hebben de afgelopen weken niet stil gezeten. Hierbij een sneakpreview van een ketelhuis in Rijswijk die we voorzien hebben van een nieuw Nefit/Bosch verwarmingssysteem.
Lees verder

Bij RTL 7

Dat de verduurzamingstechniek binnen onze organisatie een belangrijk onderdeel is, is niet onopgemerkt gebleven. Het televisieprogramma DMD “Doe Maar Duurzaam” van RTL 7 heeft ons benaderd om een item te maken over de verschillende verduurzamingstechnieken die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn. Kijk hier het volledige filmpje.
Lees verder

Nieuwe locatie!

Sinds  1 november jl. zijn we officieel verhuisd naar de Hoogvlietsekerkweg 142 in Hoogvliet. Na lang zoeken hebben we eindelijk het ideale pand gevonden om de volgende stap te zetten met ons bedrijf. Dit nieuwe pand biedt ons diverse mogelijkheden en vooral meer ruimte voor ons team en onze voorraad. Bent u nieuwsgierig naar onze […]
Lees verder

Steentje bijdragen

Helaas gebeurt er momenteel heel veel in de wereld; of het nu Corona is, de oorlog in de Oekraïne of grondstoffen die beperkt leverbaar zijn. Wij merken dit in de voorraden en toeleveringen die niet volgens planning geleverd worden. Wij hebben nauw contact met onze leveranciers en groothandels om de gevolgen voor het nieuwe stookseizoen […]
Lees verder

Wij gaan verhuizen

Op 1 september krijgen wij de sleutel van ons nieuwe pand aan de Hoogvlietsekerkweg 142 in Hoogvliet. Na lang zoeken hebben we eindelijk het ideale pand gevonden om de volgende stap te zetten met ons bedrijf. De afgelopen maanden zijn we letterlijk uit ons huidige pand gegroeid. Dit nieuwe pand biedt ons diverse mogelijkheden en […]
Lees verder

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie
arrow-right-circle