Schone kanalen
maakt de leefomgeving
gezonder en frisser.

Service en onderhoud

Het verlenen van service en onderhoud vinden wij bij NRG Totaal een van de belangrijkste aspecten van een vlekkeloze en langdurige samenwerking. Wat perfect is moet worden behouden, wat slecht onderhouden is moet worden opgeknapt, en wat onveilig is moet veilig worden gemaakt. 

Wij bieden onze opdrachtgevers altijd ons uitgebreide service- en onderhoudspakket aan, zodat u ontzorgd bent en uw woningen, winkels of panden in technische topconditie blijven. 

Zowel voor bestaande installaties als door ons nieuw aangelegde installaties bent u van harte welkom. Als aanvulling kunnen wij diverse inspecties uitvoeren aan uw systeem om de veiligheid en de status te beoordelen. Want een goed onderhouden systeem is niet alleen veilig, het verlengt de levensduur en voorkomt grote en dure reparaties op zowel de korte als de langere termijn.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:
service en onderhoud aan verwarmings- en ventilatiesystemen;
service en onderhoud aan verduurzamingssystemen;
service en onderhoud aan rookgaskanalen;
diverse inspecties en technische analyses van systemen;
plaatsen van rook- en koolmonoxidemelders;
diverse veiligheidsinspecties, en
een 24/7 storingsdienst.

NRG DIENSTEN

Advies
NRG Totaal denkt graag met uw mee en adviseert u waar nodig voor een optimaal resultaat. Een goed en duidelijk advies kan op zowel de korte als lange termijn problemen voorkomen en kosten besparen. 
Onze specialisten schuiven daarom graag bij u aan om de materiaalkeuze, planning en geldende regelgeving te bespreken. 

Wilt u contact met een van onze specialisten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Begeleiding
Elke opdracht die wij uitvoeren nemen wij uiterst serieus. Daarom vinden wij een intensieve begeleiding van onze projecten een must. 
Bij NRG Totaal heeft u de zekerheid dat een van onze projectleiders uw project begeleidt van A tot Z. Communiceren, informeren en evalueren zijn de speerpunten tijdens deze begeleiding. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Contact formulier

Service
NRG Totaal zet graag een extra stap, daarom hebben wij service en onderhoud verheven tot kunst. Na de oplevering van een project zorgen we voor een vlekkeloze opvolging. Onze afdeling service & onderhoud is 24/7 bereikbaar, en onze planning stelt met u een plan op voor zowel klein- als grootschalig onderhoud. Wij ontzorgen en informeren u volledig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Inspecteren is meer
dan alleen maar kijken,
meten is weten.

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie