Koolmonoxide vergiftiging? Nee, liever niet.

Rookgaskanalen

NRG Totaal is uw rookgasspecialist als het gaat om het creëren van een veilig CLV-systeem. Helaas komt het nog steeds voor dat CLV-systemen niet goed zijn gemonteerd, wat de kans op koolmonoxidevergiftiging vergroot. 

Wij zijn in het bezit van alle benodigde certificeringen om aan CLV-installaties te mogen werken, zoals deze zijn beschreven in het bouwbesluit Wij kunnen zowel nieuwe systemen aanleggen als bestaande systemen controleren en keuren. 

Met ons keurmerk bent u ervan verzekerd dat uw CLV-systeem aan alle eisen voldoet.
U kunt bij ons terecht voor onder andere het volgende:
Het installeren en controleren van CLV-systemen
Het inregelen van rookgaskanalen
Het inspecteren van rookgaskanalen
Het keuren CLV-systemen
Service en onderhoud van alle soorten rookgaskanalen, en
24/7 storingsdienst.

NRG DIENSTEN

Advies
NRG Totaal denkt graag met uw mee en adviseert u waar nodig voor een optimaal resultaat. Een goed en duidelijk advies kan op zowel de korte als lange termijn problemen voorkomen en kosten besparen. 
Onze specialisten schuiven daarom graag bij u aan om de materiaalkeuze, planning en geldende regelgeving te bespreken. 

Wilt u contact met een van onze specialisten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Begeleiding
Elke opdracht die wij uitvoeren nemen wij uiterst serieus. Daarom vinden wij een intensieve begeleiding van onze projecten een must. 
Bij NRG Totaal heeft u de zekerheid dat een van onze projectleiders uw project begeleidt van A tot Z. Communiceren, informeren en evalueren zijn de speerpunten tijdens deze begeleiding. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Contact formulier

Service
NRG Totaal zet graag een extra stap, daarom hebben wij service en onderhoud verheven tot kunst. Na de oplevering van een project zorgen we voor een vlekkeloze opvolging. Onze afdeling service & onderhoud is 24/7 bereikbaar, en onze planning stelt met u een plan op voor zowel klein- als grootschalig onderhoud. Wij ontzorgen en informeren u volledig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie