Met NRG Totaal houdt
u de kou buiten deur

Retail

Veilige woonsituatie.
Koel in de zomer, warm in de winter en heerlijke schone lucht. Het lijkt allemaal zo simpel, maar uiteindelijk is dit de basis van een prettig en behaaglijk klimaat in uw winkel of bedrijfspand. Verwarming, koeling en luchtbehandeling die volledig automatisch of handmatig in te regelen zijn, wij kunnen het allemaal. 

NRG Totaal ontzorgt, zodat ondernemers zich volledig kunnen richten op alle andere aspecten van het ondernemerschap. Ook als het gaat om het verduurzamen van uw winkel of pand denken wij graag met u mee. Wij zoeken niet alleen naar de beste oplossing, maar ook naar de beste balans tussen het milieu en uw portemonnee. Met onze specialismen verwarming, luchtbehandeling, rookgaskanalen, utiliteit, verduurzaming en service & onderhoud creëren wij de beste omstandigheden in uw winkel of pand.

Service, kwaliteit en snelheid

Wij beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen. Service, kwaliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een goed en eerlijk advies bent u bij NRG Totaal aan het juiste adres. 

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? 

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 010-7370049 of vul het contactformulier in.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie