NRG Totaal focust zich op klanten in het business to business segment, maar ook particulieren kunnen we helpen met een renovatie of verbouwing. Voor particulieren heeft de NRG Groep een speciaal bedrijf opgericht, namelijk Onderhoudscontracten.com.

Onderhoudscontracten.com heeft zich gespecialiseerd in het vervangen en onderhouden van cv-ketels, woonhuisventilatoren (MV box) en warmte terugwin units (WTW). Ook voor vraagstukken betreffende een compleet nieuw verwarmingssysteem, het plaatsen van radiatoren, het vervangen van een boiler, het frezen en monteren van vloerverwarming of het verduurzamen van uw woning kunt u bij hun terecht. Een team van enthousiaste en goed opgeleide vakmensen staat voor u klaar.

Alle informatie kunt u terugvinden op hun website. Kunt u het antwoord op uw vraag over verwarming, luchtbehandeling, rookgaskanalen, verduurzamen en of service & onderhoud niet vinden? Neem dan contact op via telefoonnummer 085-0508060 of vul onderstaand antwoordformulier in. Ze nemen dan binnen 2 werkdagen contact met u op om al u vragen te beantwoorden en indien gewenst een offerte te maken.

SERVICE, KWALITEIT EN SNELHEID

Wij beschikken over een enthousiast team van goed opgeleide vakmensen. Service, kwaliteit en snelheid staan bij ons hoog in het vaandel. Voor een goed en eerlijk advies bent u bij Onderhoudscontracten aan het juiste adres.

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 085-0508060 of vul het contactformulier in.

Formulier particulier NRG

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie