Wie is NRG Totaal

NRG Totaal is een jonge onderneming die zich heeft gespecialiseerd in de installatiebranche. De twee jeugdvrienden Justin van Woensel en Joeri Blom besloten in 2019 om NRG Totaal BV op te richten, waarbij ze installatie, service en onderhoud en verduurzaming van klimaat gerelateerde installaties als speerpunt hebben gekozen. Door hun ervaring, passie en technische kennis is NRG Totaal een snel groeiend bedrijf waar een no-nonsensecultuur heerst. Inmiddels werken er 16 medewerkers in ons bedrijf in diverse disciplines. Hierdoor kunnen we u adviseren, uw projecten begeleiden en u met onze serviceafdeling volledig ontzorgen.

NRG Totaal biedt een 24/7 service aan al haar opdrachtgevers en klanten. Door dit succesvolle concept mogen wij al een aantal toonaangevende woningbouwverenigingen, investeerders, retailketens en VVE-organisaties tot onze klantenkring rekenen. Onze specialismes zijn verwarming, luchtbehandeling, rookgaskanalen, verduurzaming en service & onderhoud.

Dat de verduurzamingstechniek binnen onze organisatie een belangrijk onderdeel is, is niet onopgemerkt gebleven. Het televisieprogramma DMD “Doe Maar Duurzaam” van RTL 7 heeft ons benaderd om een item te maken over de verschillende verduurzamingstechnieken die er momenteel op de markt verkrijgbaar zijn.

Kiwa

BEKIJK ONZE VIDEO

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie