Een goed binnenklimaat
maakt de mens gelukkiger

Luchtbehandeling

NRG Totaal begrijpt dat de luchtcirculatie in uw pand, woning of winkel van perfecte kwaliteit moet zijn. De luchtkwaliteit moet schoon en reukvrij zijn, zonder verlies van warmte en behaaglijkheid van uw woon- of werkomgeving. 

Wij ontzorgen u en creëren een optimaal en gezond binnenklimaat, of het nu gaat om het installeren van een nieuw ventilatiesysteem of het onderhouden ervan. 

NRG Totaal is op de hoogte van alle vastgestelde richtlijnen omtrent ventilatie zoals beschreven in het Bouwbesluit. Onze kennis over ventilatie en balansventilatie maakt ons tot de ideale partner.
U kunt bij ons terecht voor onder andere:
installatie van woonhuisventilatoren (MV box);
installatie van warmte terugwin units (WTW unit);
installatie van vraag gestuurde ventilatiesystemen;
inspectie, reinigen en inregelen van alle ventilatiesystemen;
camera-inspecties en kanalenreiniging voor alle type kanaalsystemen;
service en onderhoud van alle ventilatiesystemen, en
een 24/7 storingsdienst.

NRG DIENSTEN

Advies
NRG Totaal denkt graag met uw mee en adviseert u waar nodig voor een optimaal resultaat. Een goed en duidelijk advies kan op zowel de korte als lange termijn problemen voorkomen en kosten besparen. 
Onze specialisten schuiven daarom graag bij u aan om de materiaalkeuze, planning en geldende regelgeving te bespreken. 

Wilt u contact met een van onze specialisten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Begeleiding
Elke opdracht die wij uitvoeren nemen wij uiterst serieus. Daarom vinden wij een intensieve begeleiding van onze projecten een must. 
Bij NRG Totaal heeft u de zekerheid dat een van onze projectleiders uw project begeleidt van A tot Z. Communiceren, informeren en evalueren zijn de speerpunten tijdens deze begeleiding. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Contact formulier

Service
NRG Totaal zet graag een extra stap, daarom hebben wij service en onderhoud verheven tot kunst. Na de oplevering van een project zorgen we voor een vlekkeloze opvolging. Onze afdeling service & onderhoud is 24/7 bereikbaar, en onze planning stelt met u een plan op voor zowel klein- als grootschalig onderhoud. Wij ontzorgen en informeren u volledig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

NRG Totaal vind
kou geen goede klant.

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie