Installatie cv-ketel Amsterdam 

Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Dan zorgt uw cv-ketel waarschijnlijk voor een onnodig hoog energieverbruik en neemt de kans op storingen toe. Voorkom problemen en bestel snel en gemakkelijk een nieuwe cv-ketel, dan weet u zeker dat u er altijd veilig, warm, comfortabel én energiezuinig bij zit.

De cv-ketel: het hart van uw woning

Dankzij onze certificeringen, kennis, passie voor techniek én ruim 40 jaar aan werkervaring zorgen wij dat uw nieuwe cv-ketel perfect en bovenal veilig wordt geïnstalleerd. De cv-ketel is immers het hart van uw woning en zorgt voor een heerlijk woongenot. De juiste selectie, het gebruik van A-merken en de perfecte montage zijn daarom erg belangrijk.

Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs komen graag bij u thuis om uw cv-installatie weer volgens BRL 6000-25 richtlijnen te vervangen of te monteren. De oude cv ketel en overige restmaterialen nemen we uiteraard voor u mee.

Kies voor veiligheid

Wanneer een cv-ketel het gas niet goed verbrandt, kan er koolmonoxide vrijkomen. Dit is een levensgevaarlijk, reukloos gas. Daarom is het van levensbelang om uw nieuwe cv-ketel te laten installeren of onderhouden door een erkend en betrouwbare installateur, zoals wij van Onderhoudscontracten.

BRL6000-25 certificering

Ons bedrijf werkt volgens de huidige BRL6000-25 richtlijnen. Om het aantal ongelukken met koolmonoxide terug te dringen, moeten bedrijven die werkzaamheden aan gasverbrandingsinstallaties verrichten voldoen aan de CO-certificering. 

Onze erkende monteurs en installateurs verrichten cv-ketel onderhoud volgens deze nieuwe, wettelijke certificeringsregeling. Zonder dit certificaat mogen bedrijven vanaf 1 april 2023 geen gasverbrandingsinstallaties, zoals cv-ketels, geisers en gashaarden, meer onderhouden, repareren of plaatsen. Bij periodiek cv-ketel onderhoud kijken wij naar de veilige werking, meten wij diverse waardes op juistheid, reinigen wij uw toestel en vervangen wij defecte of aan hevige slijtage ondervonden onderdelen.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De juiste cv-ketel voor uw situatie

Om uw woning of bedrijfspand efficiënt en effectief te verwarmen, heeft u de keuze uit diverse merken en types cv-ketels of andere warmwatertoestellen. Het is daarom belangrijk dat u zich goed laat informeren over de mogelijkheden. Zo zijn er diverse factoren om op te letten. Denk bijvoorbeeld aan de tapcapaciteit en of verwarmingsvermogen die u nodig heeft. Onderhoudscontracten helpt u graag met advies op maat zodat u weer heerlijk kunt genieten van een goed verwarmde woning of een heerlijke warme straal bij het douchen.

NRG DIENSTEN

Advies
NRG Totaal denkt graag met uw mee en adviseert u waar nodig voor een optimaal resultaat. Een goed en duidelijk advies kan op zowel de korte als lange termijn problemen voorkomen en kosten besparen. 
Onze specialisten schuiven daarom graag bij u aan om de materiaalkeuze, planning en geldende regelgeving te bespreken. 

Wilt u contact met een van onze specialisten? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

Begeleiding
Elke opdracht die wij uitvoeren nemen wij uiterst serieus. Daarom vinden wij een intensieve begeleiding van onze projecten een must. 
Bij NRG Totaal heeft u de zekerheid dat een van onze projectleiders uw project begeleidt van A tot Z. Communiceren, informeren en evalueren zijn de speerpunten tijdens deze begeleiding. 


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op

Contact formulier

Service
NRG Totaal zet graag een extra stap, daarom hebben wij service en onderhoud verheven tot kunst. Na de oplevering van een project zorgen we voor een vlekkeloze opvolging. Onze afdeling service & onderhoud is 24/7 bereikbaar, en onze planning stelt met u een plan op voor zowel klein- als grootschalig onderhoud. Wij ontzorgen en informeren u volledig. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Vul dan het contactformulier in en wij nemen binnen 2 werkdagen contact met u op.

Contact formulier

De meest verkochte ketels

Dankzij onze certificeringen, kennis, passie voor techniek én ruim 40 jaar aan werkervaring zorgen wij dat uw nieuwe cv-ketel perfect en bovenal veilig wordt geïnstalleerd. De cv-ketel is immers het hart van uw woning en zorgt voor een heerlijk woongenot. De juiste selectie, het gebruik van A-merken en de perfecte montage zijn daarom erg belangrijk. 

Onze vakkundige en gecertificeerde monteurs komen graag bij u thuis om uw cv-installatie weer volgens BRL 6000-25 richtlijnen te vervangen of te monteren. De oude cv ketel en overige restmaterialen nemen we uiteraard voor u mee.

Kies voor Remeha inclusief standaard installatie

Remeha is een betrouwbaar merk voor zowel cv-ketels als binnenklimaat oplossingen. Samen met Remeha creëren wij een veilig en zeker binnenklimaat. Onderhoudscontracten is een bedrijf waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo ook bij leverancier Remeha. Omdat zij de enige leverancier zijn met een GasLos garantie, biedt dit financiële zekerheid voor de toekomst. 

Wat wij ook belangrijk vinden is dat Remeha haar verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van mens, milieu en product. We hebben namelijk een wereld door te geven aan een volgende generatie. De Remeha productlijn van HR Cv ketels bestaat uit de Remeha Avanta, de Remeha Calenta ACE en de Remeha Tzerra ACE.

Installatie cv-ketel Amsterdam maak hier uw afspraak!

Uw Intergas installatie vervangen of onderhouden

Intergas is al meer dan 50 jaar actief en heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van cv-ketels en duurzame oplossingen. In samenwerking met Intergas kunnen wij een veilig en zeker binnenklimaat creëren. Ook Intergas besteedt veel tijd aan het optimaliseren van de service en kwaliteit, wat een voorwaarde is om partner te zijn van Onderhoudscontracten.

Van een cv-ketel verwacht u warmte in uw woning en alle gewenste hoeveelheden warmwater in uw badkamer en keuken. De Intergas ketels zorgen daar als geen ander voor. Welk type in uw situatie de beste keuze is, hangt af van uw warmtebehoefte en het gewenste warmwatercomfort. Dankzij het brede aanbod – u kunt kiezen uit CW3, CW4 en CW5 toestellen – weet u zeker dat Intergas ook voor ú de perfecte HRE-ketel heeft.

Installatie cv-ketel Amsterdam

Comfortabel wonen met de Nefit installatie

Een Nefit cv-ketel laten installeren is een slimme keuze wanneer u wilt gaan voor een duurzame en betrouwbare oplossing voor comfortabel wonen. Nefit is een van de bekendste namen in de cv-ketel branche en is niet meer weg te denken uit de particulieren markt. Naast haar service en kwaliteit vinden wij het ook belangrijk dat Nefit haar verantwoordelijkheid neemt ten aanzien van mens, milieu en product. Wilt u meer weten over de installatie, het onderhoud of de reparaties aan de Nefit cv-ketel? Neem dan contact op met onze ervaren medewerkers. Wij geven u graag helder advies, maken duidelijke prijsafspraken en staat 24/7 voor u klaar voor spoedgevallen.

Is uw cv-ketel toe aan vervanging of onderhoud? Schakel de installateur van Onderhoudscontracten in voor een snelle en zorgeloze oplossing. Wij zijn werkzaam in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Zeeland.

Onze Certificeringen

KvK nr. 74401343
BTW12345

Rotterdam

Hoogvlietsekerkweg - 142 3194 AM - Hoogvliet Rotterdam
Route berekenen
Copyright ©
2024
All Rights Reserved Website & Google optimalisatie